Tarieven

Sinds januari 2015 wordt de geestelijke gezondheidszorg voor kinderen en jongeren tot 18 jaar niet langer door de zorgverzekeraar vergoed, maar door de gemeente. Dit betekent dat zowel de organisatie als de bekostiging van de zorg in handen van de gemeente ligt. Kinder & Jeugd Psychologie Zeist is een van de praktijken die gecontracteerd is voor Generalistische Basis GGz door de gemeenten van regio Zuid-Oost Utrecht.

Voor de zorg van (jong)volwassenen boven de 18 jaar en voor niet vergoede zorg geldt een uurtarief van €110,-. Van dit uur is drie kwartier gesprekstijd en een kwartier administratietijd. De praktijk heeft geen contracten met zorgverzekeraars. Desalniettemin wordt de zorg, afhankelijk van uw zorgverzekeraar, geheel of gedeeltelijk vergoed. Indien u wilt weten wat de vergoeding bedraagt, wordt u geadviseerd om hierover zelf contact op te nemen met uw zorgverzekeraar.

Een telefonisch kennismakingsgesprek van 30 minuten is kosteloos en vrijblijvend.

Supervisie
Het tarief voor een individuele supervisiesessie bedraagt €95 per uur exclusief btw. Binnen dit tarief vallen alle voorkomende werkzaamheden zoals voorbereiding, beoordelen van verslagen, beantwoording van e-mails (behoudens extra werkzaamheden). Hetzelfde tarief geldt voor het bijwonen van evaluaties. Eventuele reiskosten worden doorberekend (€0,19 per km.)

Verhindering
Overeengekomen afspraken kunnen kosteloos worden verplaatst indien dit uiterlijk 24 uur voor de gemaakte afspraak telefonisch of per e-mail is gemeld bij de praktijk. Voor alle andere gevallen geldt dat Kinder & Jeugd Psychologie Zeist een bedrag van €50 per uur niet nagekomen afspraak in rekening brengt.